ساخت صفر تا صد استارتاپ در ۹ مرحله

ساخت صفر تا صد استارتاپ در ۹ مرحله – راه اندازی کسب و کار

آذر ۲۹, ۱۴۰۰

راه اندازی کسب و کار ابتدا کمی ترسناک به نظر می رسد چرا که انجام این کار به تلاش و برنامه ریزی دقیقی نیاز دارد اما با همه این ها تقریبا نیمی از کسب و کارها می توانند به فعالیت خود ادامه دهند.

برای ساخت برند، شرکت یا استارتاپ باید برنامه جامعی داشته باشید اما آنقدر ها هم سخت نیست، یعنی غیر ممکن نیست، فقط باید مسیرتان را درست انتخاب کنید.

اگر قصد راه اندازی استارتاپ را دارید، خبر خوب این است که با انجام ۹ مرحله اساسی به صورت حرفه ای می توانید این کار را انجام دهید و استارتاپ خود را داشته باشید.

۱.  با یک ایده ی ناب شروع کن

اولین قدم در راه اندازی کسب و کار، شناسایی یک مشکل و بررسی راه حل آن است. به همین دلیل است که اکثر استارتاپ ها برای رفع نیاز یا حل مشکل گروهی از مشتریان به وجود می آیند اما لزومی ندارد ایده شما همیشه یک ایده جدید باشد. شما می توانید محصولات یا خدمات موجود را به روشی که برای مصرف کننده بهتر است به روز کنید. همانطور که می دانید بسیاری از کسب و کارها به صورت مدرن و امروزی خدماتشان را در اختیار مشتریان قرار می دهند و خیلی از کسب و کارهای سنتی نیز نیاز به مدرن شد دارند. پس به راحتی می توانید از این ظرفیت ها استفاده کنید.

شما با انجام برخی اقدامات ساده می توانید روش های جدید خلق کنید. تعدادی از این اقدامات و روش ها عبارتند از:

·        تغییر ظاهر محصول

·        افزودن یک ویژگی جدید

·        یافتن کاربرد جدیدی برای محصولی که مشتریان همچنان آن را دوست دارند

·        تغییر نحوه ی در دسترس قرار گرفتن محصول

·        اضافه کردن ارزش زمانی برای انتقال به مشتری

به عنوان مثال، اپل از ایده اولیه استیو جابز برای رایانه شروع کرد و از آن زمان نسخه های پیشرفته ای را تولید کرد که با بازار هماهنگی بیشتری دارد. گرچه آن ها همچنان به تکامل و پیشرفت محصولات جدیدتر مانند آیفون و آی پد ادامه داده اند و این محصولات را با هر بار به روزرسانی کارآمد تر و بهتر می کنند. همه این نوآوری ها منجر به ارزش بیش از یک میلیارد دلاری اپل شد.

۲.  طرح کسب و کار خود را بسازید

بعد از تعیین ایده حال نوبت به طرح کسب و کار می رسد که محصولات و خدمات شما را با جزئیات شرح دهد. همچنین این طرح باید شامل اطلاعاتی در مورد کسب و کار، امور مالی، تجزیه و تحلیل بازار و اقداماتی که باید انجام شود باشد.

نوشتن یک طرح کسب و کار جامع و قانع کننده برای تامین سرمایه استارتاپ نیز مهم است. بانک ها بیشتر به شرکت هایی وام می دهند که به وضوح توضیح دهند که چگونه از پول استفاده می کنند و چرا به آن نیاز دارند.

با بررسی موارد فوق می توانید یک طرح کامل و کاربردی داشته باشید

ادامه مطالب در سایت

https://rosestart-up.com/build-a-startup-in-9-steps/

admin

مهندس ناصر علی علوی

Learn More →

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Cart
Your cart is currently empty.