انواع ادویه {معرفی ۲۰ ادویه محبوب در غذاهای ایرانی}
در تیر ۱۵, ۱۴۰۱ به روز رسانی: مرداد ۵, ۱۴۰۱ ۷,۰۶۰
در این مطلب به بررسی انواع ادویه و خواص ادویهها میپردازیم. غذای بدون ادویهجات مانند غذای بدون نمک است. در واقع ادویهها طعم غذا را از سطح معمولی به یک سطح فوقالعاده میرسانند.
ادویهها از ۳۵۰۰ سال قبل از میلاد مسیح توسط مصریان باستان برای طعم دادن به غذاهای مختلف استفاده میشدند. این طعمدهندهها تنوع گستردهای دارند و ممکن است هر کدام از آنها در قسمتهای مختلف دنیا مانند اروپا، مدیترانه شرقی، سریلانکا، چین و… کشف شده باشند.
در ادامه این مقاله از مجله اینترنتی ایده آل مگ، ادویهجات و انواع آن را بهطور دقیقتر مورد بررسی قرار میدهیم تا بدانید که این مواد چقدر منحصربهفرد هستند.
ادامه مطلب در ایده آل مگ: https://idehalmag.com/49299-all-kinds-of-spices/